fbpx

ZAMERANIA III.

ZameRAnie III. aneb POTVRDENIE

Prekrásnu, stále prebiehajúcu PRÍTOMNOSŤ každému z vás, tebe bRAt i tebe sestRA.

Dnes len pár slov.

Vybral som si na “pomoc” obrázky z našej knihy (je odovzdávaná do rúk každému účastníkovi našich víkendových stretnutí) TKEM I STUPEŃ (VSTUP NA CESTU PLNÉHO VEDOMIA).

Pár sprievodných slov k obrázkom.

V roku 1887 sa uskutočnil historicky významný experiment – Michelson/Morley experiment, ktorý mal raz a navždy potvrdiť alebo vylúčiť existenciu neviditeľného poľa (Matrixu), vtedy nazývaného Éter.

  • bol to vynikajúci experiment, no bol nesprávne interpretovaný
  • chýbalo precíznejšie technické vybavenie

Výsledok: Éter – neviditeľné pole, ktoré všetko spája neexistuje.

Na základe tohto experimentu sa veda uberala úplne opačným a nesprávnym smerom viac ako 100 rokov!

V roku 1986 letectvo spojených štátov amerických tento experiment zopakovalo, ale z omnoho lepším vybavením.

Výsledok: Pole existuje, presne tak ako to bolo predpovedané Michelsonom a Morleyom v roku 1887.

Toto pole však vedci nemohli vidieť, až do nedávna. Vedci z NASA postavili špeciálny satelit CHANDRA, ktorý vypustili do hlbokého vesmíru za jediným účelom. Meranie polí, ktoré nie je možné pozorovať ľudským okom. Keď satelit začal v roku 1999 posielať informácie naspäť a počítače ich začali spracovávať, vedci zistili, že to čo doteraz považovali za prázdny priestor, nie je vôbec prázdny. Vedci zobrali dáta zaslané zo satelitu a prebehli ich cez počítače, ktoré im následne mohli ukázať čo sa nachádza v tej “prázdnote”.

Viem, sľúbil som dnes len pár slov.

K tomuto výsledku zoberieme do úvahy ďalšie a ďalšie súdobé potvrdenia pRAstarých pRÁvd védických a máme ďalší terminus technikus HOLOGRAFICKÝ vesmír.

Jednoducho povedané: “VESMÍR” urobí všetko preto aby nám splnil čo si my dokážeme predstaviť, precítiť s energiou vďačnosti.

Stvoriteľ, Otec Matka Kozmu, Radomír, Bytosti Svetla z jemnohmotných svetov = všetci nám pomáhajú aby sme sa rozpamätali KÝM SME a ako energiou disponujeme.

PRETO znovu a znovu vás pozývam aby ste sa stali sebou samotným – tým najlepším pRAvdivým obRAzom seba samotného v tejto PRÍTOMNOSTI = A = zameRAli svoju pozornosť na spoluvytváranie Nového Sveta – Zlatého Veku. Veku hojnosti/dostatku všetkého pre všetkých.

Vypnite debilizátory, a ak už správy sledujete, vyhľadajte si tie pRAvdivé. Keď média vlastní pán XY a ten je pod kontrolou temných, pRAvdu sa tam nedozviete. A ak to aj tak pozeráte, zostaňte odosobnení.

Temní takto získavajú energiu. Jednoducho povedané, kam zameriate svoju pozornosť – tam ide vaša energia. To posilňujete.

Späť k HOLOGRAFICKÉMU vesmíru. Nerozlišuje keď poviete toto nechcem. Funguje na vnímaní obrazov.

Chápete?

Naši predkovia komunikovali spôsobom odovzdávania si obrazov. Používali obrazové písmo. Písmo, kde každý znak obsahoval hlbinnú informáciu. Preto bolo okliešťovanie/zjednodušovanie písma.

Takže k hlavnej téme.

Vesmír vytvára to čo si predstavujete vo svojich myšlienkach, čomu dáte energiu/emóciu.

Preto je potrebné aby ste vytvárali vo svojich myšlienkach/predstavách len to čo chcete. Aby ste sa zaoberali len tým čo chcete. Aby ste do toho vložili svoje srdce a svoju vďačnosť.

Také je to jednoduché.

Vyskúšajte si to na niečom jednoduchom.

Funguje?

Ak nie, poradíme čo treba vo vašom “nastavení” zmeniť.

Vstúpte do seba!

Nastúpte na cestu spoznania KÝM v skutočnosti STE!

Sila Svetla s vami na vašej ceste obnovenia celistvosti, spirituality, vedomia.

V tej najčistejšej energii Stvoriteľa

Jaroslav